در اینجا هم از مزایای استفاده از کنسانتره انار با کیفیت مطالبی را ارئه می دهیم :حمل و نقل و ذخیرهسازی آسانتر: حجم کمتر کنسانتره در مقایسه با آبمیوه تازه، هزینههای حمل و نگهداری را به شدت کاهش میدهد.ماندگاری بالا: به دلیل محتوای قندی بالا و فرآیند تغلیظ، ماندگاری بسیار بیشتری نسبت به آب انار دارد (معمولاً در بستهبندیهای اسپتیک و بشکهای عرضه میشود).استانداردسازی طعم: به تولیدکنندگان اجازه میدهد تا در تمام فصول، محصولی با طعم و کیفیت استاندارد و ثابت ارائه دهند.از نظر خواص تغذیهای، کنسانتره انار همچنان حاوی آنتیاکسیدانهای قدرتمند (به ویژه پلیفنولها) و ویتامینهای موجود در میوه انار است و خواص سلامتی این میوه را حفظ میکند.
دیدگاه خود را بنویسید